home
ledlampen_in_huis
voordeel_ledlampen
ledlampen_ledspots
energiezuinige_verlichting
ervaring_ledverlichting
verkoop_ledverlichting
 
 

Besparen op uw stroomrekening!

LEDshine LEDlampen, besparen op uw energierekening!

Energie wordt steeds duurder en dat zult u ongetwijfeld gemerkt hebben gedurende de afgelopen jaren. En zoals het er nu uitziet, zullen de energieprijzen alleen maar blijven stijgen. Maar vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn. Als u nu uw verlichting vervangt door energiezuinige LEDverlichting van LEDshine, bespaart u elk jaar een klein vermogen op uw energierekening. En laten we eerlijk zijn, er zijn leukere dingen om uw zuurverdiende geld aan uit te geven dan aan stroom....

Alleen al het vervangen van uw buitenlamp bespaart u € 500,- aan energiekosten!

Ja, u leest het goed. Als u uw buitenlamp nu vervangt door een LEDshine buitenlamp, bespaart u gedurende de levensduur van deze LEDshine lamp € 500,- op uw energierekening. Ervan uitgaande dat de energieprijzen gelijk blijven. Omdat de energieprijzen waarschijnlijk zullen gaan stijgen, zal de totale besparing nog hoger uitvallen. We rekenen het u even voor:

Twee jaar garantie op alle LEDshine lampen.

LEDverlichting in de huidige vorm is nieuw. Natuurlijk kent iedereen LEDverlichting wel, alleen dat LEDverlichting nu een volwaardig alternatief vormt voor gloeilampen én spaarlampen is minder bekend. LEDshine levert kwalitatief hoogwaardige producten die meteen voordeel voor mens en milieu opleveren. LEDshine gelooft in de toekomst van energiezuinige LEDverlichting en geeft daarom twee jaar garantie op alle LEDshine LEDlampen. Nu wordt het wel heel aantrekkelijk om over te stappen op de energiezuinige verlichting van LEDshine!