home
ledlampen_in_huis
voordeel_ledlampen
ledlampen_ledspots
energiezuinige_verlichting
ervaring_ledverlichting
verkoop_ledverlichting
 
 

LEDshine, de toekomst in licht!

LEDshine LEDverlichting maakt echt een verschil!

We kennen allemaal de verhalen over opwarming van de aarde, CO2 uitstoot en ga zo maar door. Natuurlijk bestaan er tegenstrijdige meningen hieromtrent, maar één ding is zeker; energiebesparing is altijd goed. LEDshine LEDverlichting levert concreet en aantoonbaar een enorme besparing van energie op. Omdat LEDshine voor elk soort verlichting een toepassing heeft. Of het nu gaat om het aanlichten van kerktorens, straatverlichting of het verlichten van een ziekenhuis of bedrijf: LEDshine verlichting maakt het verschil. Stelt u zich eens voor dat heel Europa vanaf morgen LEDshine LEDverlichting gaat gebruiken. Overal en altijd. Dan zouden we echt een aanzienlijk bijdrage aan een beter milieu leveren.

Een beter milieu voor mens en dier.

Dat is waar LEDshine uiteindelijk voor staat. Geen oeverloos gediscussieer, maar concreet resultaat. Niet morgen, maar nu meteen. LEDshine LEDlampen leveren een enorme besparing aan energie op, besparen direct op uw stroomkosten, hebben een zeer lange levensduur en zijn gemakkelijk aan te brengen. Bovendien krijgt u op LEDshine LEDlampen maar liefst twee jaar garantie. In die twee jaar heeft u gegarandeerd het aankoopbedrag van de LEDshine LEDlampen dubbel en dwars terugverdiend. U loopt geen enkel risico, dus schakel nu over op LEDshine LEDverlichting! En werk mee aan een beter milieu voor mens en dier.

HIER Klimaatcampagne.

LEDshine lampen zijn milieuvriendelijk. Een officiële erkenning hiervoor is de HIER Klimaatcampagne. Wij zijn er trots op om het HIER-logo te mogen voeren.

> http://www.hier.nu/  Logo HIER Klimaatvriendelijke producten

 

 

Contact
Voor meer informatie is LEDshine op werkdagen te bereiken van 9.00 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 026 - 3190120. Natuurlijk kunt u uw vraag ook per mail stellen.

LEDshine
Marketing 13
6921 RE Duiven
tel. 026 - 3190120
fax. 026 - 3190129