home
ledlampen_in_huis
voordeel_ledlampen
ledlampen_ledspots
energiezuinige_verlichting
ervaring_ledverlichting
verkoop_ledverlichting
 
 

Welkom bij LEDshine

Energiebesparende LEDverlichting nu voor iedereen!

Nieuwe technologie heeft het mogelijk gemaakt dat iedereen nu kan profiteren van energiebesparende LEDverlichting. De nieuwste serie LEDlampen van LEDshine leveren meteen veel voordeel op. Het is beter voor het milieu, beter voor uw portemonnee en dus beter voor iedereen. LEDshine LEDlampen zijn er in vele soorten en maten, variërend van simpele buitenlampen tot de fraaiste armaturen. De evolutie van het licht is met LEDverlichting van LEDshine in een nieuwe fase beland. Weg met de spaarlamp (chemisch afval!), leve de LEDlampen van LEDshine!

LEDlampen van LEDshine leveren direct voordeel op.

Of u het nu doet voor uw portemonnee of voor het milieu, of misschien wel voor beide: LEDshine verlichting levert vanaf de eerste minuut dat u de lamp gebruikt veel voordeel op. LEDshine lampen gebruiken tot 90% minder energie dan conventionele gloeilampen, LEDshine lampen hebben een veel langere levensduur én als LEDshine lampen na 50.000 tot 100.000 branduren eindelijk vervangen moeten worden kunnen ze uiterst milieuvriendelijk worden gerecycled.

LEDverlichting is het milieuvriendelijke alternatief voor spaarlampen!

Wist u dat spaarlampen kwik bevatten? Mocht u een spaarlamp op de grond kapot laten vallen, is het aan te raden om meteen de ruimte goed te ventileren. Kwik is namelijk uiterst giftig om in te ademen. Bovendien moet een kapotte spaarlamp samen met batterijen bij het klein chemisch afval aangeboden worden. Hoezo milieuvriendelijk? Met LEDverlichting van LEDshine heeft u deze ellende niet. LEDshine lampen zijn niet alleen veel energiezuiniger dan spaarlampen, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk afbreekbaar!