home
ledlampen_in_huis
voordeel_ledlampen
ledlampen_ledspots
energiezuinige_verlichting
ervaring_ledverlichting
verkoop_ledverlichting
 
 

Sparen was nog nooit zo makkelijk!

Met energiezuinige verlichting van LEDshine direct geld besparen!

Energiezuinige en milieuvriendelijke verlichting van LEDshine levert u direct vanaf de eerste minuut voordeel op. Bovendien zijn uw gewone lampen heel gemakkelijk te vervangen door de LEDlampen van LEDshine. U draait de oude gloeilamp of spaarlamp uit de fitting en vervolgens draait u de LEDshine LEDlamp erin. Klaar is Kees! Zo eenvoudig gaat dat, omdat LEDshine LEDlampen met alle gangbare fittingen geleverd worden. Let u er wel op dat u bij het uitdraaien de spaarlamp niet laat vallen, dat is niet zo goed voor de gezondheid aangezien een spaarlamp kwik bevat.

LEDshine LEDverlichting is er in alle soorten en maten, voor binnen en buitenshuis.

Energie besparen met LEDshine kan zowel binnen als buitenshuis. Voor vrijwel alle toepassingen heeft LEDshine een geschikte lamp voor u. En omdat het oog ook wat wil, heeft LEDshine ook een ruim assortiment aan bijzondere design lampen, spots, inbouwarmaturen en noem maar op. Mooi om te zien, makkelijk om aan te brengen en zeer zuinig in gebruik. Zelfs TL verlichting vervangt u heel gemakkelijk door LEDshine tubes, zodat ook uw garage of klusruimte voor een habbekrats verlicht wordt. Neem eens een kijkje in ons assortiment om te kijken of uw speciale wens op het gebied van verlichting vervuld kan worden.

LEDshine LEDverlichting blijft doorontwikkelen!

LED technologie ontwikkelt zich steeds verder, daarom zitten wij bij LEDshine niet stil. Steeds als er een nieuw type LEDlamp ontwikkeld wordt, zijn wij de eerste die hem hebben. Wij raden u daarom aan deze site regelmatig even te bezoeken om te kijken of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Het assortiment van LEDshine wordt bijna wekelijks uitgebreid met nieuwe LEDlampen, bovendien heeft LEDshine regelmatig speciale aanbiedingen op LEDverlichting.